diumenge, 22 de març del 2009

Carta a l'aire

Bones Companys i Companyes!

Ara més que mai els dies són llargs, els temps canvien i cal prendre opcions per poder generar una transformació social del nostre entorn. Cal arriscar i mirar el futur directament els ulls, no ens ha de fer por confrontar-lo amb el present. Si som capaces i capaços de creure’ns que encara hi ha esperança podrem somriure a les generacions futures. Ara és temps de política ideològica i transformadora per tornar-la al carrer d’on no n'havia d'haver sortit mai.

Aquestes paraules que no volen dir res i alhora volen dir molt, no estan fetes a l'atzar sinó a partir d’una reflexió i una profunda preocupació pel futur de la nostre ciutat i societat. A tots els àmbits que m'estic movent les paraules més assenyades són les que es fan al voltant d'una calçotada i un bon àpat, no pot ser d'altra manera perquè és un dels millors llocs per fer-ho, però no ha de ser l'únic! ens hem de moure per transmetre idees i compromís envers el que ens envolta sinó altres ho faran i no ens agradarà.

Per això modestament ens demanem ajuda per parlar dels temps actuals i de com ens agradaria que fos la nostra ciutat en el futur. Ara més que mai cal implicar-s’hi i treballar per fer un tomb cap allà on un o una creu.

I acabo recordant unes paraules de Samir Amin que me n’he apropiat i que podria ser l’eix del nostre debat:

No n’hi ha prou amb denunciar, no n’hi ha prou amb fer lluites defensives. Abandonar la política equival a resignar-se a no transformar el món

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada