dimecres, 4 de març del 2009

Fem de la necessitat virtut


“... L’Agència Internacional de la Energia adverteix de una escassetat de petroli en el 2013 que pot provocar una crisi econòmica pitjor que l’actual...”

Aquesta notícia hem duu a parlar de que cal planificar bé el futur, jo crec que arribarà un moment que tard o d’hora el combustible rei d’aquests darrers anys serà molt car i cal replantejar solucions alternatives a les actuals. I encara que no fos així, per evitar emissions de CO2 també cal plantejar el futur pel bé del nostre territori.
M’agrada veure com hi ha gent que pensant que cal millorar la mobilitat de les nostres comarques i així el benestar de la gent plantegen solucions que van amb aquesta línea. Aquest és el cas de CCOO on a partir d’un estudi excel·lent sobre mobilitat a les comarques de Girona planteja trens-tram que uneixin algunes de les principals poblacions i polígons industrials de les nostres comarques. Cal debatre i pensar idees com aquestes per encarar el futur de manera adequada i correcta. Beneficien els treballadors, l’economia i el nostre medi ambient...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada